torsdag 3. oktober 2013

Julekort og julekurvHei alle sammen..
 
I dag er det igjen min tur her på bloggen til Scrapomania.no... og jeg er fortsatt i julemodus...
 
Og først av alt vil jeg så gjerne vise dere en liten julekurv jeg har laget (den er laget ut fra ett 6x6 mønsterark så den er ikke så stor). Jeg har laget den meget enkel, men en snøkrystallrosett (skåret ut med den herlige diesen fra Tim Holtz) og håndtaket er laget ved hjelp av boarderdies fra Spellbinders... De er så herlige disse diesene.. jeg har nå to forskjellige sett i hus og venter på det tredje som snille Cathrine har bestilt til meg..
 
 
Mitt andre prosjekt er ett julekort... for har man tenkt å sende ut hjemmelagde julekort.. ja da begynner man faktisk å få det litt travelt.. :D
 
Her har jeg kost meg med dieser fra Marianne Design (som du så klart kan finne i butikken), Frantage embossingpulver to stk fra to forskjellige sett, og halvperler... I tillegg har jeg sprayet over med to mister.. en svak blå i kantene og en helt lys..
 
Perlene har jeg farget med litt sølv alkoholblekk for å gi de ett ikke så rent og pent utseende..På selve treet har jeg brukt modeling paste for å skape mer dimensjon og metallicmaling fra Viva (perlemor) over... disse små glassene som du finner i butikken..
 
 
Litt detaljer fra en annen vinkel
 
 
Klem fra
LindaSS

3 kommentarer:

 1. Så fint julekort og julepynt. Man må begynne tidlig hvis man skal bli ferdig.

  SvarSlett
 2. Har jo kommentert på FB, men likte dette juletreet såååå mye :)
  Lekker effekt!

  SvarSlett
 3. Supersnyggt kort!! Som en egen liten vintersaga.

  SvarSlett

Tusen takk for at du kikket inn på bloggen min
Thank you so much for looking in my blog
Linda