lørdag 26. september 2015

Til og Fra

Til og fra lapper

Hei alle sammen.. 

I dag vil jeg så gjerne vise dere noen til og fra lapper jeg lagde på forrige helgs Stempelscrap.. Dette er helt enkle tags lagd med noen veldig enkle grep. Papiret jeg har brukt er faktisk fra Maja Design som du så klart finner i nettbutikken (og som jeg skal bestille mer av så snart dette blogginnlegget er ferdig.. :) ) 


Den første tagen har jeg laget ved hjelp av dies fra Magnolia.
I tillegg ha jeg brukt dies fra Memory Box til stjernen, metallpynt fra Prima, en liten rose og lagd litt swirler fra blomsterstengelen.. Teksten #hjerterom er gnikkis fra Staz...  Når alt er limt på har jeg strødd litt embossingpulver og varmet fra undersiden.. 


 
Så har jeg noen enkle tags stanset ut fra samme papir fra Maja..


På de to øverste her har jeg stanset ut teksten og det flotte reinsdyret som du finner i denne diespakken fra Dixi i selvklebende kork fra Marianne Design, helt herlig til slike ting som dette.. På disse tre andre har jeg funnet frem motiver i papiret og bygd tagen i rundt detete... Englene har enkelt og greit fått God Jul stemplet på seg fra denne herlige stempelplaten fra Kort og Godt, Nissen med barn blomster og herlig spraypynt, og den siste har fått rosa og hvite blomster som er farget med rød color bloom mist.. nøkkelen er fra en herlig pakke fra Prima.. Så da håper jeg at også du fant litt inspirajson til årets til og fra lapper.... og vil du se disse "live" kan du stikke innom butikken på Moa i Ålesund.. 

Klem LindaS

1 kommentar:

  1. Hei Linda! Har tittet litt rundt i bloggen din, og gurimeg så mye fint du lager! Denne tagen er kjempesøt <3 Jeg legger meg til som følges så er jeg sikker på at jeg ikke gåt glipp av noe ;-) Vennlig hilsen Cathrine.

    SvarSlett

Tusen takk for at du kikket inn på bloggen min
Thank you so much for looking in my blog
Linda