lørdag 28. mai 2016

a green cardHei alle sammen
 
I dag vil jeg vise dere et kort jeg har laget ved hjelp av mine nye dieser og ikke minst papir fra Kaisercraft.. og alt jeg har brukt finner du så klart i nettbutikken her.
 
Dette er et blogginnlegg for butikken Scrapomania.no og alle linker fører derfor til dem. Kreativitet, hvordan ting er brukt, hva jeg syns om produktene er helt og holdent mine egne.
 
Hey everyone
 
Today I am doing a blogpost for the nowegian store Scrapomaina.no and I have had some fun with papers from Kaisercraft.
 
 
Papirene jeg har brukt er fra Kaisecraft og Sea Breeze kolleksjonen, og her er det mange mange herlige papirer å velge blant. I tillegg har jeg brukt disse herlige "lage blomster selv" diesene fra Joy. Roll Up Roses scallop og roll up roses spiral
 
I have used the Sea Breeze collection and there is so many amazing papers to choose from.. The flower die that I have used are from Joy
 
 
De herlige diesene med symønster her herlige til å skjære ut slike ting som dette, jeg har brukt denne fra Marianne Design, men denne her fra Kort og Godt fungerer også supert.
 
I have also used a die from Marianne Design to cut out from the paper... it just fittet perfect.
 
 
Arket med tekst, som jeg har brukt til å pynte både på innsiden og utsiden er dette herlige arket her som heter Splash.. er det ikke bare supert.
 
The paper Slash have many amazing text and they match up with all the different papers in the serie.. so fun..
 
 
Noen av restebitene har jeg brukt til å lage blomster med de herlige diesene... er de ikke lekre.. alle blomster på dette kortet er laget med disse fire diesene her (som du får i to ulike pakke)..
 
This is how the flowers look before I start to roll them up
 

 
Den med scallop tar jeg glimmer mist pearl (eller vann) på og bretter ned kantene, dermed former jeg rosen slik jeg vil, og når det tørker er den slik.. herlig ikke sant.. Inne på Scrapomaniagruppen på fb så ligger det en liten steg for steg hvordan jeg lager blomster med disse diesene.. så ta gjerne en titt der.
 
I use glimmer mist pearl together with distress ink, and then roll down the edges to give it a more real look.

 
Distress har jeg brukt på kantene til blomstene, og denne gangen valgte jeg evergreen bogh
 
Got to love som distress on the edges..
 
 
 Og så har jeg bare pyntet på, brukt litt osteklut og lekt meg frem..
 
and just put it all togheter
 
 
Bladene jeg har stanset ut har fått embossingpulver på seg, og det samme har papiret. Jeg brukte den med blåtoner i fra dette kitet her.
 
Some embossingpowder is almost never wrong.
 
 
Jeg har også brukt en del pyntebær fra Dixi Craft, disse er bare  herlige
 
Berries from Dixi, and leafs cut out with a Memory Box die

 
Da håper jeg at du fant litt inspirasjon og får lyst å leke deg litt du også, selv om soler skinner ute (det gjør den i alle fall her)
 
So even if the sun is shining I hope you got some inspiration to do some paperplaying of your own.. Have an amazing Saturday and remember to enjoy
 
Ha en super flott lørdag og nyt..
 
Klem LindaSS
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du kikket inn på bloggen min
Thank you so much for looking in my blog
Linda