lørdag 16. april 2016

Left over card

Hei alle sammen


I dag har jeg lyst å vise dere et restekort jeg har laget, vi har alle sammen en del restepapir liggende rundt og i dag ville jeg bruke noen av dem.

Dette er et blogginnlegg for butikken Scrapomania.no, men valget av de produkter jeg bruker er mitt eget. Linker i blogginnlegget er også til deres butikk.

This is a blogpost for the norwegian store Scrapomania.no and the links is for their store, and that is also why this post is only in Norwegian.
Jeg har her brukt tre ulike resteark fra boksen min, men her kan du mikse i det uendelige.. Og med denne nye diesen min fra Marianne Design kan jeg leke og leke og leke.. 


Og her ser du hvor enkelt jeg gjorde det med å lage fremsiden av kortet

Jeg har limt arkene på en slik måte at jeg kan får plass til en tag eller lignede innimellom dem.. Dette er jo ogås perfekt for innsiden av et kort der du trenger en pengelomme..

På tagen har jeg enkelt festet litt hugsnug farget med distress, stempelet er fra Kort og Godt. De små hjertene er fra the MiNi art (sponset) og de er bare helt herlige.

Blomstene er i utgangspunktet hvite og er farget ved hjelp av distress ink og glimmer mist pearl.

Håper du fant litt inspirasjon


Klem LindaSS

1 kommentar:

  1. Hei Linda
    Dere koser dere vel i Geiranger hele gjengen nå ;) Jeg har kost meg veldig med å saumfare bloggen di, fy flate, der var det utrolig mye fint og kreativt. Kommer innom der på besøk titt og ofte heretter ;)

    Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du kikket inn på bloggen min
Thank you so much for looking in my blog
Linda