onsdag 30. desember 2015

Konfirmasjonskort

Hei alle sammen..
 
Ja da er romjulen godt i gang, bare to dager igjen av året 2015 og snart banker 2016 på døren.. Og da begynner vi papirglade mennesker å tenke på de neste store tingene vi skal brette og leke oss med papir til.. Vi har morsdag, Valentins, vinterkort/lo/pl og som jeg i dag konfirmasjon.. For ja den kommer fort den tiden også.. så nå har jeg tjuvstartet på mine konfirmasjonskort for 2016..
 
Hey everyone..
 
Today I am blogging for Scrapomania.no and I want to show you a card I made... As we go into the last days of 2015 I am starting to plan my paperplaying for 2016 and it all starts with this card..
 
 
Jeg har startet med et herlig ark fra serien Linnaeus Botanical fra Pion, disse arkene er jo egentlig så lekre i seg selv at du trenger egentlig ikke pynt (bare se på baksiden av kortet lenger nede her) Under mønsterpapiret har jeg brukt Bazzill Vanilla.
 
I have used lovely paper from Pion and their Lunnaeus Botanical collection.. I just love how easy Pion makes the card..

 
Jeg har kos meg med masse blomster
 
I have used lots and lots of flowers

 
 
And some flower stems from Dixi

 
Innsiden av kortet, se så lekre disse papirene er... du trenger ikke mer...
 
Inside the card, just look at that amazing paper..

 
Her er baksiden, og som du ser dette kunne like godt vært forsiden uten noe mer, kanskje bare en liten stempeltekst... Jeg må i alle fall sikre med masse av denne papirserien til Pion, det er nå helt sikkert...
 
And the back of the card, and I think that this could just as easy have been the front.. you do not need anything more when you got so lovely papers..

 
Håper du fant litt inspirasjon til å papirleke litt du også i årets siste dager..
 
Hope you got some inspiration on the last days of 2015
 
Stor klem fra / Big hugs
LindaSS

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du kikket inn på bloggen min
Thank you so much for looking in my blog
Linda