onsdag 18. august 2010

Kreativ dag / Creative day

Har hatt en ganske kreativ dag i dag, og kost meg skikkelig... Fått laget noen kort til noen utfordringer som virkelig inspirerte meg..

Og så er vi så heldige å ha nydelig herlig sommervær for tiden, og det hjelper jo virkelig på humøret det også... Så har det også blitt en forøkelse i dyrelivet her på "gården", to høner har blitt mammaer til to små søte nydelige kyllinger.. De har ligget klukk (ruget) i en evighet og for ca tre uker siden fikk den ene høna fire egg for å ruge på da hun var villig til å ligge på et sted der kyllinger ikke falt i den sikre død når de gikk ut av kassen.. I går kveld så jeg at den første kyllingen hadde kommet ut av skallet og var nydelig og tørr..men så i dag så hadde høna (Føni som hun heter) gått ut av kassen for å finne mat til sin lille søte kylling, og inne i kassa lå et iskald egg med hull i og en en liten kylling som klamret seg til livet (takk gud for at det er sommervarme).. Jeg tok da en annen høne (Gulltopp) som også er klukk og la henne over egget etter å ha hjulpet litt til med å få større åpning.. Var litt redd for at jeg åpnet for mye da jeg så at den ikke hadde tatt inn alt blodet enda.. Men nå i kveld lå begge mammaene inne i samme kasse og to små kyllinger holdt seg gode og varme under dem... Livet er herlig..

Have had a real creative day today, and really enjoyed my self..Made cards for some challanges that really inspired me..

And sins we are so lucky to have a lovely summerweather this days, it cant get any better.. I also go two little chicks today, that is that the first hatched yesterday, and the second today.. The first mother left with her firstborn chicken today out of the nest and leaving the second one cold in the egg, but he did not want to die, so i got another hen and had her lie on the last egg.. So now there is two little ones with to moms to love and take care of them..Life is good...


Men nå over til mitt første kort for kvelden.. det er til utfordringen fra
But now to my first card for this evening... it is for the challange from

Wild Orchid Challange, one for the girls
Skrappekammeret, utfordring 12, lag noe med hjerte

2 kommentarer:

 1. Herlig kort! Og skikkeig lekre farger. Du må legge ut bilde av kyllingen og, det finns jo ikke noe søtere!
  Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 2. Noe så søtt!!! Herlige farger og veldig fint pyntet.
  Jeg likte veldig godt motivet ditt :-)
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret.
  Klem Guro

  SvarSlett

Tusen takk for at du kikket inn på bloggen min
Thank you so much for looking in my blog
Linda