søndag 13. september 2015

en tag, fem steg

Hei alle sammen...

I dag har jeg lyst å vise dere en helt enkel tag, laget i fem enkle steg... Det første du gjør er å finne frem litt utstyr... en tag, litt distress, stempel, sort (vannfast) tusj/penn, pearlizing medium, alkohol blekk (archival), minimister (eller tom mistflaske) og vann..


Så er du klar til å starte.. Jeg valgte meg et ord fra denne platen fra Scrapomania sin egen kolleksjon og stemplet helt enket "beste" på tagen.. Derettet tok jeg min zig tusjpenn og tegnet helt vilkårlig ut fra bokstavene...


Så er jeg klar for neste steg.. distress ink... jeg brukte en ink applikator og brukte salty ocean i midten, og rundt kantene tok jeg hickory smoke.. dermed ser tagen slik ut.. 


Så laget jeg mist av mediumet og vann (dette blandet gir et utrolig flott shimmer) som jeg mistet over tagen.. (du kan også bruke kun vann eller f.eks. en glimmer mist)Avsluttet det hele med noen små halvperler her og der... og ferdig... så enkelt i kun fem steg... 
1. stemple   2. tegne   3. distress   4. miste   5. perler Håper du fant litt inspirasjon til enkle tags som kan passe til det meste..Jeg liker å ha slike liggende til alle disse barnebursdagene som kommer like overaskende hver gang barna skal avgårde.. 

Klem LindaS

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du kikket inn på bloggen min
Thank you so much for looking in my blog
Linda